Zonnepanelen voor bedrijven

Voor bedrijven wordt het steeds aantrekkelijker om zonnepanelen aan te schaffen. Bepaalde situaties, zoals bijvoorbeeld een eenmanszaak met hoge winst en relatief laag verbruik, kunnen ervoor zorgen dat er een erg korte economische terugverdientijd van 2 tot 5 jaar met een zeer hoog rendement te realiseren valt. Daarnaast is de belasting op energie de laatste 3 jaar met 40% gestegen en de verwachting is dat deze trend de komende jaren door zet. Dus niet investeren in energietransitie is uiteindelijk de boot missen!

Voordelen van zonnepanelen voor bedrijven

Wilt u weten wat de jaarlijkse elektriciteitskosten zijn voor uw bedrijf? Kijk dan eens naar de door ons ontwikkelde elektriciteitscalculator. M.b.v. deze calculator ziet u direct hoe de kosten zijn opgebouwd.

Bedrijven die met o.a. zonnepanelen duurzaam te werk gaan hebben oog voor de lange termijn, en presteren vaak beter. Bent u op zoek naar extra rendement en gaat u ook voor de lange termijn? Dan kan duurzaamheid ook voor u zijn vruchten afwerpen neem eens vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.