Reda Solar levert alleen zonnepaneel systemen van topkwaliteit en onze zonnepanelen en omvormers behoren tot de top van de markt. U krijgt garantie op het gehele systeem, de zonnepanelen, de omvormer, het montagesysteem en natuurlijk de bekabeling. Reda Solar is uw enige aanspreekpunt en zorgt voor een probleemloze werking gedurende de levensduur van uw zonnepanelen installatie.

Onze werkwijze is als volgt:

Tijdens een vrijblijvende afspraak voeren wij voor u een inventarisatie uit voor wat betreft uw wensen, de mogelijkheden, uw stroomverbruik, de ligging van het pand, dakhelling, constructie en montage van het systeem. Na de kennismaking ontvangt u van ons schriftelijk een offerte specifiek gericht op uw situatie.
Ook adviseren wij u over eventuele subsidiemogelijkheden op landelijk of provinciaal niveau.
Indien u akkoord gaat en wij de opdrachtbevestiging van u terug hebben ontvangen kan het project worden gestart.
Wij stemmen de installatie met u af voor uw zonnestroomsysteem. Dit kan afhankelijk van een aantal factoren variƫren van 1 tot meerdere dagen.
Na het in werking stellen van de installatie worden een aantal testen uitgevoerd m.b.t. de werking en beveiliging van uw installatie en zal de installatie worden opgeleverd door ons volgens de juiste normen zoals NEN1010 en scope 12.
Afhankelijk van de gekozen componenten en service opties kunnen wij voor u de installatie op afstand monitoren en eventuele storingen voor u verhelpen.

Reda Solar is uw partner op het gebied van zonnepanelen.

Reda Solar
Kerkweg 49
7936 TJ Tiendeveen (Gemeente Hoogeveen)
Drenthe
Nederland

Telefoon 0528 746012
Email info@redasolar.nl