Reda Solar B.V. staat bekend om het leveren van hoogwaardige zonnepaneelsystemen en onze zonnepanelen en omvormers behoren tot de beste op de markt. Wij bieden garantie op het volledige systeem, inclusief de zonnepanelen, omvormer, montagesysteem en bekabeling. Bij Reda Solar B.V. heeft u slechts één aanspreekpunt en wij zorgen ervoor dat uw zonnepaneleninstallatie probleemloos blijft werken gedurende de gehele levensduur.

Onze werkwijze verloopt als volgt:

Bij een vrijblijvende afspraak zullen wij een inventarisatie uitvoeren van uw wensen, de mogelijkheden, uw stroomverbruik, de locatie van het pand, de hellingshoek van het dak, de constructie en de montage van het systeem.

Na de kennismaking ontvangt u van ons een schriftelijke offerte die specifiek is afgestemd op uw situatie.
Daarnaast zullen wij u adviseren over mogelijke subsidies op nationaal of provinciaal niveau.
Als u akkoord gaat en wij de bevestiging van de opdracht van u hebben ontvangen, kan het project van start gaan.

Wij zullen de installatiedatum met u afstemmen. Dit kan variëren van 1 tot meerdere dagen, afhankelijk van verschillende factoren.
Nadat de installatie in werking is gesteld, zullen er verschillende tests worden uitgevoerd met betrekking tot de werking en beveiliging van uw installatie. Vervolgens zal de installatie volgens de juiste normen, zoals NEN1010 en scope 12, aan u worden opgeleverd.
Afhankelijk van de gekozen componenten en service-opties kunnen wij de installatie op afstand monitoren en eventuele storingen voor u verhelpen.

Reda Solar B.V. is uw betrouwbare partner op het gebied van zonnepanelen, airco’s en warmtepompen.


Reda Solar B.V.
Kerkweg 49
7936 TJ Tiendeveen (Gemeente Hoogeveen)
Drenthe
Nederland

Telefoon 0528 746012
Email info@redasolar.nl