Het verschil tussen een glas-glas en een glas-folie zonnepaneel:

Bij glas-glas zonnepanelen zijn de zonnecellen ingesloten tussen twee lagen glas. Bij andere zonnepanelen is de voorkant van glas en de achterkant van kunststof. De dubbele glazen laag bij glas-glas zonnepanelen zorgt voor veel voordelen zoals een hogere opbrengst en betere kwaliteit en garantie.

Wilt u meer opbrengst uit uw zonnepanelen halen? Kies dan voor transparante glas-glas zonnepanelen met een Bifacial TOPCon cel. Bifacial zonnepanelen zijn voorzien van tweezijdige cellen die aan beide zijden van het zonnepaneel zonne-energie kunnen produceren. Afhankelijk van uw dak, kan dit tot wel 30% meer opbrengst per paneel opleveren. Zelfs bij een standaard oost- en west-opstelling zorgt deze keuze al voor 10% meer opbrengst. Dit is niet het geval bij glas-folie zonnepanelen.

Solarwatt glas-glas zonnepanelen

SOLARWATT is de Europese marktleider op het gebied van glas-glas zonnepanelen en een van ’s werelds grootste fabrikanten op het gebied van thuisbatterijen. Al meer dan vijfentwintig jaar levert SOLARWATT hoogwaardige zonnepanelen en intelligente zonne-energiesystemen. SOLARWATT richt zich op de particuliere- en de zakelijke markt. Reda Solar is premium partner van SOLARWATT.

De nieuwe generatie Bifacial TOPCcon half cells glas-glas zonnepanelen van SOLARWATT hebben een opbrengst die gegarandeerd 25% boven de industrienorm liggen. Bovendien zijn de panelen van SOLARWATT aanzienlijk beter bestand tegen alle belastingen en milieu invloeden. Het resultaat: vanaf dag één hogere betrouwbaarheid en tot 33% toename van de levensduur.

SOLARWATT heeft samen met verschillende toonaangevende testcentra zoals TÜV en VDE onderzoek gewijd aan het verbeteren van de opbrengst en de levensduur van zonnepanelen. Het voorkomen van degradatie en het verlengen van de levensduur komt met een ogenschijnlijk simpel antwoord: glas. Glas is extreem duurzaam, sterk, volledig ondoordringbaar, bestendig tegen extreme weersomstandigheden en chemicaliën.

SolarWatt glas-glas zonnepanelen
SolarWatt glas-glas zonnepanelen opbrengst grafiek

Met de glas-glas productlijn, inclusief frame, introduceert SOLARWATT haar nieuwe generatie zonnepanelen. Deze zonnepanelen hebben niet langer een kunststof achterzijde, maar een volledig ondoordringbare glas achterzijde. Daardoor neemt de stabiliteit en de levensverwachting toe. Zonnepanelen met een plastic achterzijde laten makkelijker vuil en vocht door. Hierdoor wordt het vermogen elk jaar lager waardoor het rendement van dit type zonnepanelen in de loop der jaren sterk afneemt. De degradatie van glas-glas zonnepanelen is nihil, waardoor de opbrengst vele malen hoger ligt dan bij traditionele zonnepanelen.

De kwaliteit van SOLARWATT glas-glas zonnepanelen wordt door vele toonaangevende instanties erkend. Ook de consumentenbond kwam tot het oordeel zeer goed. Zie ook https://solarwatt.nl/kennisbank/de-beste-zonnepanelen/ en diverse documentatie van Solarwatt op de website. https://solarwatt.nl/downloads/#brochures

Zonnepanelen financieren

Kies nooit voor huur!! U betaald dan minimaal het dubbele! Wanneer uw gemeente of provincie dit aangeeft, kunt u een duurzaamheidslening van SVn aanvragen. Hiermee kunt u vaak tegen een gunstig rentepercentage van 1,7% lenen.
https://www.svn.nl/duurzaamheidslening/productinformatie/

Maak een vrijblijvende afspraak of doe onze dakscan en ontvang binnen 1 minuut een prijsopgaaf gericht op uw dak in uw mailbox.