Waarom een erkenning?

Het is voor opdrachtgevers – consumenten en zakelijke afnemers – lastig om een vakbekwame installateur te onderscheiden van een beunhaas. Met een erkenning kan het installatiebedrijf laten zien dat bij hem in ieder geval de juiste kennis aanwezig is om installatiewerk uit te voeren.

Met name voor het installatiewerk in de bestaande bouw heeft de InstallQ erkenning een duidelijke, toegevoegde waarde voor het installatiebedrijf. De ondernemer toont zijn potentiële opdrachtgever dat hij ervaring heeft met het werk, dat hij adequaat opgeleide mensen in dienst heeft en dat zijn kwaliteit met enige regelmaat wordt gecontroleerd.

Certificatie maakt kwaliteit zichtbaar

Het belang van certificering wordt inmiddels herkend en erkend door opdrachtgevers, overheden, verzekeraars en andere partijen die verzekerd willen zijn van een duidelijk omschreven en door derden getoetst kwaliteitsniveau. Veel organisaties, werkzaam in de bouw- en installatiesector, hebben zich inmiddels gecertificeerd voor één of meerdere certificatieregelingen van InstallQ.

Reda Solar heeft 11 jaar ervaring en heeft een erkenning voor zowel grote (>3x25A) als kleine installaties met nummer 70034 REDE Erkend Installatiebedrijf EVI-Zonnestroom (PV). Wij maken gebruik van de nieuwste specialistische gekalibreerde testapparatuur. Daarnaast beschikken wij over vol VCA en VCA-B, zijn Solar Topfitter en Solar Specialist.

Nieuwe installaties worden door ons volgens de juiste normen vakkundig door ons aangelegd waarbij rekening wordt gehouden met constructie, brandveiligheid en keuring volgens Scope 12. U ontvangt van ons dan ook altijd een opleveringsrapport na het in werking stellen van de installatie.